- Szczegóły
- Utworzono: 10 październik 2017
- Szczegóły
- Utworzono: 26 wrzesień 2017
Wypłata zasiłku dla opiekuna i specjalnego zasiłku opiekuńczego
w m-cu październiku 2017 roku
nastąpi w terminie:
27 października 2017 roku
- Szczegóły
- Utworzono: 15 wrzesień 2017
Wypłata świadczeń z funduszu alimentacyjnego
w m-cu październiku 2017 roku
nastąpi w terminie:
od A do Ł- 19 października
od M do Ż- 20 października
- Szczegóły
- Utworzono: 15 wrzesień 2017
Wypłata świadczeń rodzinnych, świadczenia wychowawczego
w m-cu październiku 2017 roku
nastąpi w terminie:
od A do J – 18 października
od K do P - 19 października
od R do Ż - 20 października
- Szczegóły
- Utworzono: 07 wrzesień 2017
Wnioski o stypendia
szkolne przyjmowane są do
15. września 2017 r.
- Szczegóły
- Utworzono: 29 sierpień 2017
PROGRAM OPERACYJNY POMOC ŻYWNOŚCIOWA 2014-2020
JEST WSPÓŁFINANSOWANY Z
EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU POMOCY NAJBARDZIEJ POTRZEBUJĄCYM
PODROGRAM2017
- Szczegóły
- Utworzono: 29 sierpień 2017
Wypłata zasiłku dla opiekuna i specjalnego zasiłku opiekuńczego
w m-cu wrześniu 2017 roku
nastąpi w terminie:
28 września 2017 roku
- Szczegóły
- Utworzono: 17 sierpień 2017
Wypłata świadczeń rodzinnych, świadczenia wychowawczego
w m-cu wrześniu 2017 roku
nastąpi w terminie:
od A do J – 19 września
od K do P - 20 września
od R do Ż - 21 września
- Szczegóły
- Utworzono: 17 sierpień 2017
Wypłata świadczeń z funduszu alimentacyjnego
w m-cu wrześniu 2017 roku
nastąpi w terminie:
od A do Ł- 20 września
od M do Ż- 21 września
- Szczegóły
- Utworzono: 27 lipiec 2017
1. W ramach POPŻ Podprogram 2016, który był realizowany w okresie sierpień 2016 - czerwiec 2017, skierowany do osób potrzebujących trafiły takie produkty jak makaron jajeczny 5 kg, ryż biały 5 kg, herbatniki 2 kg, mleko UHT 9 l, ser podpuszczkowy dojrzewający 2,4 kg, groszek z marchewką 3,20 kg, fasola biała 3,20 kg, koncentrat pomidorowy 1,28 kg, powidła śliwkowe 1,20 kg, gulasz wieprzowy z warzywami 4,25 kg, filet z makreli w oleju 1,36 kg, szynka drobiowa 2,70 kg, szynka wieprzowa 0,3 kg, pasztet wieprzowy 0,16 kg, cukier biały 4 kg, olej rzepakowy 4 l.